Total Diagnostic

Total Diagnostic

Serviciile noastre de marketing s-au extins si in domeniul medical, pentru una dintre cele mai importante clinici medicale private, Total Diagnostic.

Realizam impreuna materiale de semnalistica (casete luminoase, litere volumetrice, mesh-uri) si productia materialelor personalizate (brosuri, mape de prezentare, flyere). 

Total Diagnostic ofera clientilor sai servicii medicale complete, la un inalt standard calitativ, folosind cea mai performanta aparatura medicala si de laborator.

Asistenta medicala in centrul medical Total Diagnostic acopera peste 20 de specialitati medicale, 15 explorari functionale/investigatii paraclinice si peste 300 de tipuri de analize de laborator.

Integrarea deplina a centrului medical Total Diagnostic in sistemul asigurarilor de sanatate existent in Romania permite ofertarea catre clienti/pacienti a tuturor facilitatilor aferente statutului de contribuabil la Fondul Asigurarilor Sociale de Sanatate. www.totaldiagnostic.ro 

Ultimele campanii finalizate

Maior Cafe & Bar

Maior Cafe & Bar

Maior Cafe & Bar este un local nou situat in zona Sos. Stefan cel Mare si ofera un meniu diversificat de bauturi, combinat cu spectacole de...
LAV Make-up

LAV Make-up

LAV Make-up este un proaspat make-up artist, ce a indraznit intr-un final sa isi dezvolte pasiunea pentru machiaj si sa "infrumusete" femeile...

Ce trebuie sa faceti?

Pasul 1

Ne contactati si analizam impreuna situatia actuala

Pasul 2

Stabilim strategia in raport cu obiectivele companiei si actionam

Pasul 3

Monitorizam, analizam si concluzionam

Apelati cu incredere la serviciile de marketing externalizate si compania dvs va capata valoare pe piata in care activeaza.