Servicii conexe

Servicii conexe

Oferim gama completa de servicii de marketing si promovare pentru o colaborare eficienta si completa. Pentru ca ideile de marketing dedicate companiei dvs sa capete contur, punem la dispozitie o echipa intreaga cu experienta in creatie si DTP.

Mai mult, detinem in portofoliu clienti care au avut incredere in creativitatea noastra si am realizat cu succes identitati de brand, pentru companii din diverse domenii.

Acest prim pas este urmat de productia materialelor de prezentare. Alaturi de partenerul nostru, va oferim posibilitatea de a produce diverse materiale tiparite de mici si mari dimensiuni (carti de vizita, mape de prezentare, brosuri, pliante, postere, materiale outdoor, colantari auto etc) si materiale promotionale (agende personalizate, pixuri, brichete, cani etc) la cele mai avantajoase preturi, pastrand calitatea ridicata si termene de executie si livrare rapide.

In functie de cerinte, SMART Marketing ofera servicii de media buying si PR pentru promovarea intensa a companiei, produselor si serviciilor dvs.

Pentru cei interesati, organizam evenimente corporate, avand posibilitatea de a contracta toate serviciile necesare, de la locatii, band-uri muzicale, programe de entertainment si pana la logistica necesara desfasurarii fiecarui eveniment in parte.

Ultimele campanii finalizate

Maior Cafe & Bar

Maior Cafe & Bar

Maior Cafe & Bar este un local nou situat in zona Sos. Stefan cel Mare si ofera un meniu diversificat de bauturi, combinat cu spectacole de...
LAV Make-up

LAV Make-up

LAV Make-up este un proaspat make-up artist, ce a indraznit intr-un final sa isi dezvolte pasiunea pentru machiaj si sa "infrumusete" femeile...

Ce trebuie sa faceti?

Pasul 1

Ne contactati si analizam impreuna situatia actuala

Pasul 2

Stabilim strategia in raport cu obiectivele companiei si actionam

Pasul 3

Monitorizam, analizam si concluzionam

Apelati cu incredere la serviciile de marketing externalizate si compania dvs va capata valoare pe piata in care activeaza.