Despre noi...

“Hard times give great leaders.”  - asa a inceput povestea SMART Marketing, care s-a dezvoltat ca urmare a schimbarilor intervenite in mediul de business, pe plan economic si a cererilor tot mai des intalnite de servicii de marketing externalizate, pe piata din Romania.

Ne adresam celor care considera actualul context economic o provocare, atat pe plan profesional, cat si personal, celor care doresc ca activitatea afacerilor sa atinga un nivel de eficienta crescut.

Compania noastra ofera consultanta si servicii de marketing personalizate, in raport cu necesitatile afacerii dumneavoastra. Gandim solutii eficiente de promovare online si in mediul social pentru generarea de lead-uri, imbunatatirea relatiei cu actualii clienti prin servicii si produse adecvate nevoilor acestora, cresterea notorietatii companiei pe piata in care activeaza.

SMART Marketing este compusa dintr-o echipa tanara de specialisti, cu bogata experienta in marketing si publicitate pe diverse domenii de activitate.

Ceea ce facem este pasiune si devotament, iar proiectele noastre pun in valoare compania dumneavoastra.

Apeland la serviciile de marketing externalizate, reduceti costurile fixe cu pana la 40% si va concentrati pe activitatea principala a companiei.

Ultimele campanii finalizate

Maior Cafe & Bar

Maior Cafe & Bar

Maior Cafe & Bar este un local nou situat in zona Sos. Stefan cel Mare si ofera un meniu diversificat de bauturi, combinat cu spectacole de...
LAV Make-up

LAV Make-up

LAV Make-up este un proaspat make-up artist, ce a indraznit intr-un final sa isi dezvolte pasiunea pentru machiaj si sa "infrumusete" femeile...

Ce trebuie sa faceti?

Pasul 1

Ne contactati si analizam impreuna situatia actuala

Pasul 2

Stabilim strategia in raport cu obiectivele companiei si actionam

Pasul 3

Monitorizam, analizam si concluzionam

Apelati cu incredere la serviciile de marketing externalizate si compania dvs va capata valoare pe piata in care activeaza.