Politica de Confidentialitate

 

Datele cu caracter personal colectate de

SC SERVICII & CONSULTANTA MARKETING SRL

 

Pe langa procesarile legate de trafic si securitate, mai procesam si urmatoarele informatii, unde utilizatorul isi ofera in mod special consimtamantul pentru prelucrarea datelor: Nume / Prenume, Compania, Email, Numar telefon.

Lista de prelucrari a datelor colectate:

-       In scopul trimiterii informatiilor si ofertelor solicitate de catre utilizator prin intermediul site-ului (www.servicii-marketing.ro) sau adresei de email (office@servicii-marketing.ro)  a SC SERVICII & CONSULTANTA MARKETING SRL;

-       Contactarea utilizatorului in scopul de a prezenta alte stiri, oferte, servicii ale companiei SC SERVICII & CONSULTANTA MARKETING SRL. 

Cine are acces la datele tale si cum le stocam - politica de confidentialitate 

Datele utilizatorilor sunt foarte importante pentru noi, si facem tot posibilul pentru a le pastra in siguranta si a limita la maxim accesul la aceste informatii. 

La datele tale au acces:

-       Angajatii nostri si subcontractorii din echipa de suport tehnic, cu respectarea obligatiilor legale si contractuale de respectare a confidentialitatii datelor la care au acces, in scopul desfasurarii activitatii lor.

-       Contractori, furnizori de servicii doar in situatia in care aceste date sunt necesare pentru desfasurarea activitatii lor si limitat la setul de informatii absolut necesar (de exemplu, firma de curierat pentru livrarea produselor, sau firma de contabilitatea pentru intocmirea rapoartelor financiare). 

Datele utilizatorului sunt stocate pe servere situate in Bucuresti indeplinind cele mai stricte criterii de securitate. 

Cat timp procesam datele personale? 

Datele utilizatorilor sunt procesate pe toata durata necesara indeplinirii scopului pentru care au fost colectate, asa cum a fost informat utilizatorul in momentul in care a oferit aceste date.

In plus, unele informatii (precum datele necesare in sistemul informatic financiar) sunt pastrate pe toata durata necesara pentru a respecta obligatiile legale in vigoare.