Smart Marketing

Smart Marketing

Smart Marketing a luat fiinta ca urmare a cererii foarte mari pe piata locala de servicii de marketing externalizate.

Odata cu declinul economic actual, companiile, in special IMM-urile, sunt interesate de furnizori ce pot oferi serviciile unui department de marketing intern si capacitatile unei agentii de publicitate full service, insa, doar atunci cand este nevoie. Astfel, companiile vor plati doar pentru serviciile cerute, reducand aproximativ 40% din costurile administrative.

Smart Marketing vine in intampinarea acestor nevoi si ofera cele mai eficiente proiecte de marketing, in raport cu obiectivele companiei client. Gama noastra de servicii cuprinde strategie de marketing, identitate de brand, cercetare de piata, media buying, marketing online, PR, social media si multe altele.

Ultimele campanii finalizate

Maior Cafe & Bar

Maior Cafe & Bar

Maior Cafe & Bar este un local nou situat in zona Sos. Stefan cel Mare si ofera un meniu diversificat de bauturi, combinat cu spectacole de...
LAV Make-up

LAV Make-up

LAV Make-up este un proaspat make-up artist, ce a indraznit intr-un final sa isi dezvolte pasiunea pentru machiaj si sa "infrumusete" femeile...

Ce trebuie sa faceti?

Pasul 1

Ne contactati si analizam impreuna situatia actuala

Pasul 2

Stabilim strategia in raport cu obiectivele companiei si actionam

Pasul 3

Monitorizam, analizam si concluzionam

Apelati cu incredere la serviciile de marketing externalizate si compania dvs va capata valoare pe piata in care activeaza.