Social Media

In ultima perioada, chiar si companiile au inceput sa fie prezente in social media prin pagini de Facebook personalizate sau grupuri de discutii pe LinkedIn.

Pe langa aceste implementari, echipa noastra de specialisti in social media ofera intretinere permanenta a paginilor de Facebook, Twitter si LinkedIn, strategii de promovare in mediul social, postari si afisari in bloguri si forumuri de specialitate.

In functie de domeniul de activitate al clientului, Smart Marketing propune, executa si analizeaza diferite promotii, concursuri cu premii, campanii de ad-uri pe aceste canale de social media, dezvolta aplicatii specifice si raporteaza evolutia companiei in canalele respective. 

Ultimele campanii finalizate

Maior Cafe & Bar

Maior Cafe & Bar

Maior Cafe & Bar este un local nou situat in zona Sos. Stefan cel Mare si ofera un meniu diversificat de bauturi, combinat cu spectacole de...
LAV Make-up

LAV Make-up

LAV Make-up este un proaspat make-up artist, ce a indraznit intr-un final sa isi dezvolte pasiunea pentru machiaj si sa "infrumusete" femeile...

Ce trebuie sa faceti?

Pasul 1

Ne contactati si analizam impreuna situatia actuala

Pasul 2

Stabilim strategia in raport cu obiectivele companiei si actionam

Pasul 3

Monitorizam, analizam si concluzionam

Apelati cu incredere la serviciile de marketing externalizate si compania dvs va capata valoare pe piata in care activeaza.